2010. június 27., vasárnap

Levinen válaszol

Go green

Tisztelt Olvasóim!

Már egy jó ideje gondolkodok azon, hogy hol tudnék ismét kimerítően, hosszabban kifejtve válaszolni a nap mint nap hozzám érkező kérdésekre. Sajnos a blog nem rendelkezik olyan felülettel, ahol egy adott témát igazán ki lehetne vesézni, így kellet egy hely, ahol fórum szinten ismét segíthetek mindenkinek, aki a tapasztalataimra kíváncsi. Sajnos ilyen-olyan okok miatt elég sok rossz tapasztalatom van a különböző akvarisztikával foglalkozó társasági oldalakkal, ezért nem volt könnyű megtalálni a megfelelőt. Már korábban regisztráltam az AkvaKlub oldalára, de valahogy az elképzelésemet és a klubot nem kapcsoltam össze. Lehet azért, mert nem találtam (még) elég pörgősnek, látogatottság szempontjából elég nagynak, nem is tudom. Elgondolkodtam a napokban ezen és végül a következőkre jutottam. Az eddigi tapasztalataim alapján egy elég kedves, barátságos társaságot véltem felfedezni a klub mögött és nem utolsó sorban, sok régi ismerősöm is csatlakozott már, akikről szinte kivétel nélkül tudom, hogy normális, elfogulatlan, befolyásmentes értékrendeket vallanak. Így a számomra legfontosabb szempontokat ezzel ki is pipáltam. Ami igazán megerősített a döntésben, hogy az oldal fórumában találtam egy olyan jópofa topicot, ahol mindenkinek lehet saját kérdez-felelek része, ahol a személyéhez fűződő témakörökben lehet a nagyérdeművel csevegni. Így a Klub kérésemre létrehozta az „Akvakertészet Levinen módra” topicot, ahol innentől kezdve szívesen válaszolok a kérdésekre. Ez úton is köszönöm a lehetőséget.
Egy szó, mint száz, itt mindenki felteheti a kérdéseit az akvakertészettel kapcsolatban, de minden olyan kérdésre is válaszolok, ami csak közvetve kapcsolódik ehhez a témához.

A nyitó oldalamon jobb oldalon felül, a profilom alatt, elhelyeztem egy gombot „Levinen válaszol” címmel, melyre rákattintva egyből a topicomba lehet belépni. Innentől kezdve minden egyértelmű.

 

Hajrá!

3 megjegyzés:

Csete írta...

Köszönjük a felénk táplált bizalmadat, reméljük hosszútávú és jó helyet leltél az Akvaklub oldalain.

Unknown írta...

Kedves Levi! :) Itt is köszönöm szépen a pico versenyes értékeléseidet is és azt is, hogy őszinte volt és nem kertelős! :) Ugyanakkor köszönöm szépen a Klubba vetett bizalmadat, amelyet igyekszünk lehetőségeinkhez mérten honorálni érdemben idővel! :) Megtisztelsz vele minket, akiknek már már "szívügye" az AkvaKlub...Örülünk Neki, hogy közénk is tartozol! :) Maradok tisztelettel és sok sikert a bloghoz, akváriumaidhoz, Nikol :)

Levinen írta...

Kedves "AkvaKlub"

Amit írtam, azt komolyan is gondoltam és köszönöm a szívélyes fogadtatást. Bár most a nagy nyár következik és mint tudjuk az akvarisztika uborkaszezonja, azért remélem, hogy hosszú távon lesz igény erre. Én is remélem, hogy még többen csatlakoznak a klubhoz és egy igen színes társaság alakul ki minden érdeklődési területen. :o)